Feedjit

Bine aţi venit pe acest blog !

Vă voi spune câte ceva despre mine.Sunt un om sensibil şi vă mulţumesc pentru vizitele pe blogul meu.Voi încerca să aduc în paginile ce urmează un pic de divertisment si ceva muzică. Muzica consider că reprezintă : mijloc educativ, amuzament, desfătare intelectuală. Putem, cu deplin temei, asimila muzica tuturor acestor categorii. Apoi vom pătrunde puţin şi în lumea fascinantă a unor probleme de matematică de liceu şi chiar dacă s-ar spune că matematica şi muzica nu se împacă sunt destui dintre noi care cred că muzica e matematică pusă pe portativ. Vă aştept cu drag atat cât timpul liber vă permite şi de câte ori aveţi plăcerea! Sper să ne simţim bine împreună.


Choose the language in which you want to view blog

Ma numesc Florin Rotaru (România) si va astept pe acest blog
free countersImagine
Vizitatori online

...

...

...  Bloguri, Bloggeri si Cititori Atomyx TV Televiziune cu hituri dupa hituri non-stop
.-.
Cand intrati pe acest blog dati click pe imaginea cu acvariul pentru a hrani pestii ! .-.
.. Un alt citat
..

STIRI ONLINE


.,. .,. -- --- ... ....

Faceți căutări pe acest blog

Configurare lista de pagini

Persoane interesate

luni, 27 iunie 2011

Subiecte bacalureat 2011


Bun venit Pictures, Images and Photosmaths Pictures, Images and Photos
coolspeak.gifSubiectele la matematică si barem de rezolvarecoolspeak.gif :
Subiecte Matematica M1 bacalaureat 2011
Subiecte Matematica M2 bacalaureat 2011

Subiecte Matematica M4 bacalaureat 2011


Barem : Click pentru a mări

Clic aici ---->Barem bacalaureat matematica M1

Să glumim
coolspeak.gif :

Bac 2011 - 29 iunie 2011---- Matematica
,proba susţinută
de fata mea !rolleyes.gif


La proba de matematica subiectele au fost destul de dificile. La tipul M1, pentru profilul real, specializarea matematica-informatica, elevii au avut de rezolvat trei subiecte. Primul dintre ele a avut sase cerinte si a cuprins probleme legate de multimi, combinari si aranjari, subiectul al doilea a constat in doua probleme, una cu matrice, iar cealalta cu polinoame. La subiectul al treilea, elevii au primit alte doua probleme – prima cu o functie despre care trebuia sa se arate ca este strict crescatoare, sa se determine asimptotele graficului si sa se calculeze o limita, iar la problema a doua candidatii au primit o alta functie, pentru care absolventilor li s-a cerut sa rezolve o serie de integrale si sa calculeze aria suprafetei determinate de graficul unei anumite functii.

sursa:
http://www.citynews.ro/bucuresti/din-licee-5/vezi-subiectele-la-istorie-si-matematica-la-bac-124195/

Bac 2011: Astazi 29.06.2011 se desfasoara proba la matematica
/istorie
. Cum vor arata subiectele ?
Imagine


Astazi 27 iunie 2011 fata mea susţine proba la
bacalaureat la Limba si
literatura română .
roses animated pictures Pictures, Images and Photos
Mult succes le doresc tuturor celor
3.239 de liceeni din judeţul nostru
deci şi pentru fata mea care vor sustine astazi prima proba scrisa a
examenului
de Bacalaureat, cea la limba si literatura romana.

coolspeak.gif


coolspeak.gifSubiect dificil pentru absolventii claselor a XII-a la examenul de Bacalaureat - proba scrisa la limba si literatura romana. Candidatii au avut de rezolvat 3 subiecte, dintre care la primul au avut un text din Mircea Eliade "Nunta in Cer", pe post de suport pentru 9 cerinte.

La punctul al doilea elevii au avut de elaborat un eseu argumentativ de 15-30 de randuri despre cunoasterea de sine pornind de la ideile sugerate de afirmatia lui Nichita Stanescu: "A avea un ideal inseamna a avea o oglinda".
La subiectul 3 absolventii trebuiau sa redacteze un eseu de 2-3 pagini despre particularitatile de constructie a personajului dintr-un text gramatic studiat, apartinand unuia dintre autorii canonici Ion Luca Caragiale, Camil Petrescu sau Marin Sorescu.
sursa http://www.citynews.ro
-----------------------------

... Subiectul 1 un text din "Nunta in cer" de Mircea Eliade

...Subiectul 3 ...particularităţile de construcţie a unui personaj dintr-o operă dramatică de I.L.Caragiale, Camil Petrescu sau Marin Sorescu. Adica un personaj din "O scrisoare pierdută" (I.L. Caragiale), Jocul ielelor (Camil Petrescu) sau Iona (Marin Sorescu).

BACALAUREAT 2011: Subiectele la proba scrisă la limba şi literatura română - caracterizarea unui personaj dintr-o operă dramatică de I.L. Caragiale, Camil Petrescu sau Marin Sorescu
Postat la: 27.06.2011 10:35 Ultima actualizare: 27.06.2011 10:04 sursa -Ziarul "Gandul"
...
Unul dintre subiectele la proba de limba şi literatura română cere realizarea unui eseu de două-trei pagini privind particularităţile de construcţie a unui personaj dintr-o operă dramatică de I.L.Caragiale, Camil Petrescu sau Marin Sorescu.
Astfel, ar fi trebuit să aleagă un personaj din "O scrisoare pierdută" (I.L. Caragiale), Jocul ielelor (Camil Petrescu) sau Iona (Marin Sorescu).
...

rosa Pictures, Images and Photos


Imagine


love Pictures, Images and Photos

Bac 2011: Astazi 27.06.2011 se desfasoara proba la limba si literatura

romana. Cum vor arata subiectele ?
sad.gif
Iată cum va arata proba scrisa, in descrierea celor care au facut subiectele

1. Subiectul I are ca suport un text literar studiat la prima vedere care apartine unuia dintre genurile: liric, epic, dramatic. Tipuri de itemi: semiobiectivi cu raspuns scurt si cu raspuns elaborat.

2. Subiectul al II-lea consta in elaborarea unui text argumentativ si are ca suport un text de tip aforistic. Subiectul consta intr-un item subiectiv de tip eseu liber.

3. Subiectul al III-lea consta in elaborarea unui eseu structurat si vizeaza aspecte de analiza tematica, structurala, stilistica, a operelor studiate ce apartin autorilor canonici speciilor literare mentionate in programa de bacalaureat.roses Pictures, Images and Photos
rolleyes.gifVizitatori online


roses Pictures, Images and Photos

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu